miércoles, 11 de julio de 2012

BON ESTIU!!!


En un obrir i tancar d’ulls ja som a l’estiu i l’escola s’ha acabat!!

Ara és temps de descansar, de fer activitats diferents, de disfrutar, si és posible, un poc més de la família, de jugar a la platja…i de créixer encara més!!!

Vam arribar un dia de setembre amb un motxilla a l’esquena mig plena de tot el que ja havíem après però també mig buida per poder-la omplir de noves experiències, relacions i aprenentatges… però, sobretot, veníem carregats d’il·lusions, d’emoció i ganes d’aprendre!!

Hem fet un llarg camí fins aquí: hem rigut, hem plorat, ens hem ajudat, hem après… però, sobretot, hem xalat i ens hem estimat! … Com hem crescut!!!

Ara és temps d’estiu, de calor, temps per l’aigua, el descans, temps per jugar sense presses… aprofitau molt tots els moments, totes les experiències, xalau molt i l’escola i les mestres us esperam al setembre amb molta il·lusió i amb noves aventures!!

Moltes gràcies famílies per la vostra confiança, la vostra comprensió i els somriures que ens brindau quan obrim la porta, impacients i amb una mirada de complicitat que intentam retornar-vos a través dels vostres fiets i fietes amb el respecte i l’estimació que els tenim!!!   

Ja només em queda desitjar-vos que passeu un BON ESTIU!!!
 
MARIA JOSEP

No hay comentarios:

Publicar un comentario